LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Iepriekšējā nedēļas nogalē “Elektrum” Olimpiskā centra mākslīgā seguma laukumā, Grostonas ielā 6b, ar plašu pasākumu klāstu risinājās tradicionālie Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītie Rīgas Futbola svētki bērniem, kas vienkopus pulcēja 21 komandu ar 2009.-2010.gadā dzimušajiem spēles entuziastiem.

29092017 003
Topošo galvaspilsētas kājbumbas meistaru mērķauditorijai paredzētais pasākums risinājās Latvijas Futbola dienas un Eiropas Sporta nedēļas ietvaros ar mērķi iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam. Visas dalībnieces sestdienas rīta cēlienu varēja pavadīt jautrā, enerģiskā un aktīvā atpūtā, piedaloties deviņās dažādās disciplīnās, konkursos un atrakcijās, satiekot klātienē futbola kluba “RFS” futbolistus, kā arī saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un pasākuma partneriem.

Svētku centrālajā aktivitātē jeb “Komanda.lv Futbols 4x4” vislabāk sevi apliecināja “Rīgas Futbola Skola” zēnu vienība, “BB2017” un “Corona Borealis 1”, savukārt “Dr.Klauns” disciplīnā prasmīgāko veikumu nodemonstrēja RFS meiteņu otrā un trešā komanda, kā arī “BJFK Pārdaugava”.

“SPLAT” šķēršļu joslā veiklākie izrādījās “Rīgas Futbola Skola” (zēni), Bērnu un jauniešu futbola klubs “Jēkabpils” un “JDFS Alberts 09”, “RFS Futbolā 4x4” ar savām iemaņām visvairāk iepriecināja jau minētā “Rīgas Futbola Skola” zēnu komanda, kā arī “BJFK Pārdaugava” un RFS meiteņu pirmā komanda, kamēr “LGK Vārtu sargs” disciplīnā jāizceļ četru komandu – Bērnu un jauniešu futbola klubs “Jēkabpils”, “Corona Borealis 1”, “BJFK Pārdaugava” un “JDFS Alberts 09” – sniegums.

“FantasyPark futbola boulingā” prasmīgākās bija “Riga United” FC, FS “Leevon 1” un “JDFS Alberts 09”, “LV Izlase Portret.lv” konkursā sekmīgu veikumu parādīja “Riga United” FC, “BB2017” un Rīgas 21. vidusskola, savukārt “ADIDAS piepūšamo batutu” visprasmīgāk “apguva” “Corona Borealis 1”, “BJFK Pārdaugava” un “Rīgas Futbola skola” (zēni).

Visbeidzot “Perwoll sport žonglēšanā” ar atraktīvāko sniegumu klātesošos priecēja “Rīgas futbola skola” (zēni), “Corona Borealis 2” un Bērnu un jauniešu futbola klubs “Jēkabpils”.

29092017 004

Svētku laikā jaunos futbola entuziastus ar savu klātbūtni iedvesmoja un dalīja autogrāfus tādi Latvijas Virslīgas kluba “RFS” futbolisti kā Roberts Savaļnieks, Daniils Ulimbaševs, Renārs Rode, Daniils Isačenko, Vladislavs Sorokins, Daniels Balodis, Daniils Hvoiņickis, Kristaps Liepa, Ilja Šadčins, Marko Regža un Maksims Toniševs. Savukārt svētku atbalstītāji lutināja jaunos futbolistus ar vērtīgām balvām, tostarp biļetēm uz Latvijas futbola izlases spēli, kā arī citām iepriecinošām dāvanām.

Pasākumu atbalstīja sporta veikals “Komanda”, vadošais sporta zīmols “Adidas”, futbola klubs “RFS”, fotoskola “Portret.lv”, izklaides centri “Fantasy Park” un “LGK atrakcijas”, “Perwoll” un “Splat” zīmoli, kā arī labdarības organizācija “Dr.Klauns”.

camera icon Foto

video icon Video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo