LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šī gada 17. septembrī no pulksten 10:00 līdz 13:00 Elektrum Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz jaunuzklātā mākslīgā seguma laukuma ar plašu pasākumu klāstu risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF), kā arī Rīgas Domes izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītie tradicionālie Rīgas futbola svētki, kuros bez maksas aicināti piedalīties tie sešus līdz deviņus gadus vecie bērni, kuri vēlas klātienē iepazīt futbolu kā aizraujošu un interesantu spēli. Šī būs unikāla iespēja topošajiem futbola censoņiem un viņu vecākiem dienu pavadīt jautrā, enerģiskā un aktīvā atpūtā, vienlaikus piedaloties dažādos konkursos un atrakcijās, saņemot vērtīgas balvas.

Pasākuma laikā 2008.-2009. gadā dzimušajiem bērniem būs iespēja piedalīties futbola turnīrā formātā 2 pret 2, kas notiks uzreiz trīs laukumos, bet 2007.-2008. gadā dzimušajiem būs iespēja sevi pārbaudīt 3 pret 3 formāta mačos, piesakot komandas sacensību norises vietā pie galvenā tiesneša.

Tāpat Rīgas svētku gaitā jaunajiem dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas galvaspilsētas bērnu un jauniešu futbola klubiem, aktīvi iesaistoties to organizētajos paraugtreniņos, kas notiks vienlaikus četros laukumos, piesakoties pie trenera, kurš vada attiecīgo treniņu.

2007.-2009. gadā dzimušajiem bērniem, kuri uz pasākumu būs ieradušies kopā ar pieaugušajiem, reģistrācijas laikā aizpildot speciāli sagatavotu anketu, būs iespēja saņemt divas bezmaksas biļetes uz kādu no Latvijas izlases mājas spēlēm 2016. gada oktobrī pret Fēru salām vai Ungāriju.

Jauno dalībnieku labsajūtai būs pieejama īpaša izklaides (“FUN”) zona, kur bērni varēs atpūsties uz batutiem un piepūšamajām atrakcijām. Tāpat būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, aktivitātēs un saņemt balvas, startējot kādā no piecām aktivitātēm: stafetēs, žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, jautrajā futbolā 5 pret 5 un tematisko uzdevumu risināšanā.

Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar sabiedriskās labdarības organizāciju “Dr.Klauns”, un tā laikā visiem pieaugušajiem būs iespēja ziedot naudu šai organizācijai, lai palīdzētu arī citiem bērniem iegūt iespēju spēlēt futbolu.

Svētku noslēgumā jaunajiem futbola entuziastiem būs lieliska iespēja saņemt autogrāfus un iemūžināt sevi kopbildē ar Latvijas nacionālās izlases futbolistiem.

Tradicionālie Rīgas futbola svētki risinās Latvijas futbola dienas ietvaros, un to mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbolu un piesaistīt šim sporta veidam viņus un viņu ģimenes. Dalībniekiem jāierodas sporta formās, līdzi ņemot arī sporta apavus. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas, aicināti piedalīties gan puiši, gan meitenes. Tāpat, vecāku uzraudzībā, laipni gaidīti arī bērni, kuri jaunāki par sešiem gadiem.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzu sazināties ar pasākuma izpilddirektori Jevgeņiju Obodņikovu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vai 20081601).

Pasākuma programma:

  • 09:30 – 12:45 Reģistrācija
  • 10:00 – 12:30 „FUN” ZONA
  • 10:00 – 12:30 Futbols (3x3 un 2x2)
  • 10:00 – 12:45 Rīgas klubu paraugtreniņš
  • 12:00 – 12:45 Rīgas U-14 izlases paraugtreniņš
  • 12:45 – 13:00 Latvijas izlases spēlētāju autogrāfu sesija un kopbilde


Pasākuma reglaments

Pasākuma prezentācija

Informācija par pēdējiem Rīgas futbola svētkiem

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo